FAQ

Vanliga frågor om våra tjänster

Det är enkelt att boka städhjälp med Städmani. Allt du behöver göra är att fylla i kontaktformuläret. Ange bostadens storlek, om du bor innanför eller utanför tullarna samt när/hur ofta du önskar hemstädning. Vi återkommer därefter med en offert.
Du kommer löpande att få fakturor från Städmani med alla uppgifter om betalning, dvs bankgironummer och sista betalningsdag etc.
Avbokning från kundens sida av städningen kan göras fram till 14 dagar innan städtillfället.
Avbokningar med kortare varsel än 14 dagar innan städtillfället debiteras.
Skicka ett e-mail till info@stadmani.com.
Det bestämmer du som kund. Du kan välja att låta oss kvittera ut en nyckel eller att du låser upp när vi kommer och låser när vi går.
För att få det bästa städresultatet rekommenderar vi att det är undanplockat när vi kommer så att vi kan fokusera på att göra rent under städningen.
Vi tar med alla städmedel som behövs till en kostnad som läggs på din faktura. Saknar du dammsugare, mopp och hink kan vi även ta med oss detta mot en kostnad!
Vi dammtorkar väggar enligt de generella moment som ingår i storstädningen. Det betyder att vi inte har möjlighet att ta bort fläckar eller märken som inte går bort med en dammtrasa.
Ja, alla våra medarbetare är anställda hos Städmani. Vi arbetar inte med inhyrd personal.
Ja, vi har försäkring för våra medarbetare under tiden de arbetar.
  • Säkerställ att din frys är avstängd och avfrostad (och glöm inte tömma kylen inför rengöring!)
  • Dra ut vitvaror som kyl, frys, spis, tvättmaskin och torktumlare från väggen om du vill att vi rengör bakom.
  • Rensa vattenlås under handfat och diskho.
  • Rengör persienner.
  • Se till att bostaden är tömd på möbler och lösa föremål.
  • Tänk på att biytor som t.ex. förråd, garage och balkonger inte ingår i vår flyttstädning, men du kan såklart boka till det!
Det är idag obligatoriskt att städa sin bostad grundligt innan försäljning, annars har köparen rätt att klaga. Många väljer att anlita Städmani för att få hjälp med sin städning inför flytt.
Exempelvis ingår inte rengöring av möbler, eller flytthjälp av saker/lådor.

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig! Kontakta oss via e-post eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
Kontaktformulär
© Städmani 2023
envelopechevron-down